Välittäjämme Pääkaupunkiseudulla ja Itä-Uudellamaalla

Meillä jokainen välittäjä toimii yrittäjämäisesti. Tehokkaasti omalla tyylillään, mutta silti jokaisella on taustavoimanaan ison konsernin osaaminen asunnon- ja kiinteistönvälityksestä. Valitessasi meidät saat luotettavan ja joustavan kumppanin, jolta saat yksilöllistä palvelua nykyajan työkaluilla, niin asunnon ostossa kuin myynnissä.

Annamme tavatessamme maksuttoman hinta-arvion kodistasi ja räätälöidyn välitystarjouksen. Palvelupakettimme on aina erilainen, mutta juuri sinun kotiasi varten tehty. 

Tutustu meihin ja asiakkaidemme antamiin avoimiin palautteisiin ja valitse itsellesi sopivin tähtivälittäjä. Me toimimme Itä-Uudellamaalla ja koko pääkaupunkiseudulla sekä sopimuksen mukaan muuallakin, ilman aluerajoja.

Jani Tiainen

aluepäällikkö, kiinteistönvälittäjä, LKV

Minulla on 20-vuoden kokemus vaativista ja luottamuksellisista asiakaskohtaamisista. Palvelen sinua aktiivisesti ja sitoudun toimeksiantoon tavoitteena paras mahdollinen lopputulos. Sinä asiakkaana olet työnantajani ja voit huoletta tehdä elämäsi arvokkaimman kaupan kanssani. I provide full service in English.

Nina Lång

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, yrittäjä

Tehopakkaus, joka laittaa asiat toimimaan. Rautainen ammattilainen yli 10 vuoden kokemuksella.

Pauliina Peltonen

asuntomyyjä, osakas, markkinointivastaava

Aktiivista ja lämminhenkistä välityspalvelua. Hallitsen digitaaliset työvälineet perinteisen työn tukena.

Magnus Smeds

Osakas, KED

11 vuoden kokemuksella hyvää ja laadukasta myyntityötä itäisellä Uudellamaalla

Sara Karlsson

Kiinteistönvälittäjö, LKV, AFM, Osakas

Kun etsit luotettavaa ja aktiivista myynnin ammattilaista, joka aidosti välittää – ota yhteyttä minuun! Teen työtäni suurella sydämellä. 

Palvelen molemmilla kotimaisilla kielillä, sekä lisäksi englanniksi. Mitt modersmål är svenska.

Vesa Kilpeläinen

toimistojohtaja, kaupanvahvistaja, LKV, KED, maanmittausinsinööri

Jäätävän kova kiinteistönvälitysalan ammattilainen, joka on ollut alalla jo vuodesta 2006. Se mitä Vesa ei tiedä – ei tarvitse tietää.

Stefan Bergdahl

kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT, osakas, kaupanvahvistaja

Työni jäljessä ja asiakkailta saamassani palautteessa näkyy se, että olen perusluonteeltani tarkka ja tunnollinen. Tarjoan sinulle taatusti turvallisen ja miellyttävän ammattilaisen palvelua elämäsi tärkeimmässä kaupassa.

Helena Heininen

kiinteistönvälittäjä, LKV, osakas

Olen toiminut yli kymmenen vuotta välittäjänä pääkaupunkiseudulla ja nyt jälleen Huom!-brändin alla. Asunnon myynti on monen asian summa. Huolellisesti hoidettu jokainen työvaihe, laajaa some-markkinointia unohtamatta takaa parhaan lopputuloksen. Tervetuloa asiakkaakseni, niin vanhat kuin uudet asiakkaat!

John Hacksell

Osakas

Ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua maalla ja merellä.