Ostotoimeksianto

Ostotoimeksianto tukee uuden kodin löytämistä


Mikä on ostotoimeksianto?

Ostotoimeksianto on palvelu asunnon etsijöille, missä välittäjä etsii asiakkaan toiveiden mukaisen asunnon ennalta määriteltyjen kriteereiden perusteella. Välittäjä kartoittaa potentiaalisia asuntoja julkisten asuntomarkkinoiden ulkopuolelta ja ottaa suoraan yhteyttä mahdollisiin asunnon myyjiin.

Mitkä ovat ostotoimeksiannon hyvät puolet?

– Aktiiviset välittäjät tuntevat ja tapaavat satoja, ellei tuhansia asiakkaita vuosien saatossa, joten potentiaalinen myyjä voi olla jo tiedossa

– Pääset mahdollisesti niihin kohteisiin käsiksi, mitkä eivät olisi muuten myynnissä

-Välittäjä valitsee sinulle vain ehdot täyttävät kohteet ja neuvoo sinua mahdollisen tarjouksen kanssa.

– Ammattilainen katsoo asunnon paperit ja tiedot sinun kanssasi yhdessä läpi.

-Saat tehdä ostopäätöksen rauhassa – ei kilpailevia ostajia, ei huutokauppaa

Myös kaupankäynti tapahtuu välitysliikkeen toimesta. Potentiaalinen asunnon myyjä kiinnostuu usein siitä, että ostaja on jo valmiina. Myyjä välttyy asunnon myymisen vaivalta eikä kustannuksiakaan koidu.

 

Korona-aikana kohteita on ollut paljon tavallista vähemmän markkinoilla ja se on ajanut ihmisiä kääntymään välittäjien puoleen myös asunnon etsimisen kohdalla.

Joskus myös esimerkiksi yllättävä elämäntilanne voi viedä kaiken ajan ja voiman, ja silloin ei aikaa riitä asunnonetsintään.

 Täysin riskitön palvelu

Maksat välityspalkkion vasta kun toiveitasi vastaava koti on löytynyt ja kaupat tehty. Ostotoimeksianto on edukkaampi kuin perinteinen myyntitoimeksianto. Halutessasi voit itse jatkaa asunnon etsimistä ostotoimeksiannon ollessa voimassa, ja voit edelleen tehdä asuntokaupan toisen välittäjän kanssa, mikäli unelmiesi asunto sattuu kohdalle.

Ostotoimeksiannon tekeminen ei sulje mitään pois, vaan on ennemminkin lisätyökalu asunnon etsimiseen ja löytämiseen. 

Ole rohkeasti yhteydessä niin kerromme lisää!