Omakotitalotontti

Lakeansuontie 156, Martinkylä, Sipoo

99 000 €

Hinta
99 000 €

Koko
113.0 m²

Vuosi
-

Tämä rakennuspaikka sijaitsee aivan ihastuttavalla paikalla, korkealla mäen laella josta aukeaa upeat maisemat. Pihamaalla kasvaa valmiiksi jo oman maan herkut ja täällä maalla nautit omasta rauhasta sekä luonnon antimista. Ratsastustallikin sijaitsee aivan vieressä ja Talman virkistyspalvelutkaan eivät ole kaukana. Puitteet ovat enemmän kuin kohdillaan!

Kiinteistö myydään rakenuspaikaksi ja vanha asuinrakennus purettavaksi. Sähköliittymä on jo valmiina ja kunnan käyttöveteen on mahdollista liittyä noin 100m päähän. Jätevesijärjestelmä tulee järjestää itse – kunnan jätevesiverkostoa ei löydy lähialueelta.

KIINTEISTÖLLÄ ASUTAAN PARHAILLAAN, JOTEN ESITTELYSTÄ ON SOVITTAVA VÄLITYSLIIKKEEN KANSSA!
Lisätiedot ja yhteydenotot LKV Nina Lång p. 040 701 0003 tai [email protected]

Yhteystiedot
Nina Lång

Kohdenumero21141888
Sijainti
  • Martinkylä
  • Lakeansuontie 156
  • 04150
  • Sipoo
TyyppiOmakotitalotontti
OmistusmuotoOma
Asuinpinta-ala m²113 m²
Yhteensä m²113 m²
Lisätietoja pinta-alastaPinta-aloja ei ole tarkistusmitattu. Ilmoitettu pinta-ala perustuu Sipoon kunnan epäviralliseen rakennus- ja huoneistorekisteriotteeseen, jossa rakennuksen huoneisto- ja kerrospinta-alaksi on ilmoitettu 113 m². Kauppahinta ei ole pinta-alaperusteinen.
Kerros1
Kerroksia1
Vapautuminen3 kk kaupasta tai sop.muk.

Velaton hinta99 000 €
Myyntihinta99 000 €
Kiinteistövero315,00 €
Lisätietoja maksuistaTiemaksu noin 385€/vuosi (vuoden 2020 mukaan). Ostaja vastaa kiinteistölle tulevista vesi- ja viemärijärjestelmistä sekä kaikista kiinteistöön kohdistuvista maksuista. Kiinteistövero tulee muodostumaan tulevaisuudessa rakennettavan rakennuksen /rakennuksien ja kiinteistön maapinta-alan mukaan.

Sauna
  • oma sauna
YleiskuntoEi luokiteltu
Lisätietoa kunnostaAsuinrakennus myydään purettavaksi eikä sille ole määritelty arvoa. Ostaja vastaa purkukustannuksista.
Lämmitysjärjestelmä ja sen kuntoSuorasähkö, patterit
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotKiinteistöllä on käytössä kaksi kaivoa, käyttö-/pesuvesi tulee naapurin puolelta (ei ole erillistä rasitetta perustettu). Kaivosta tehty erillinen kirjallinen sopimus, jossa edellytyksenä kaivon täyttäminen puhtaalla maa-aineksella mikäli liittyy kunnalliseen käyttöveteen. Omasta kaivosta tulee juomavesi (veden laatua ei ole tutkittu). Oma kaivo tulisi kunnostaa. Talousrakennus on aivan kiinteistön rajalla, josta naapuri kirjannut erillisen suostumuksen.

Asunnon tilat ja materiaalit
  • Pääasiallinen rakennusmateriaali: puu
Katto
  • Harja (loiva)
  • Pelti
Säilytystilojen kuvaus ja lisätiedotMaakellari.

Kiinteistötunnus/laitostunnus753-421-5-285
Kortteli/kiinteistön nimiRajalla
Tontin pinta-ala0,5 ha
Tontin omistusOma
Lisätietoja rakennusoikeudestaVanhan purettavan asuinrakennuksen tilalle on haettu suunnitelutarveratkaisu uudelle korvaavalle asuinrakennukselle. Rakennuslupaa on haettu yhteensä 300 k-m² ja 2 krs. asuinrakennukselle.
Lisätietoa kaavoituksestaSipoon kunta, Vesa Ruponen, Lupavalmistelija, p. 040 1914 235 tai [email protected]