Vapaa-ajan tontti Vapaa-ajan asunnon rakennuspaikka

Tähteläntie 352, Täkter, Inkoo

29 000 €

Hinta
29 000 €

Koko
38.0 m²

Vuosi
-

Hyvällä paikalla Täkterin kirkonkylän tuntumassa 2.880 m² kokoinen tila, suurelta osin kalliota. Tilalla huonokuntoiset rakennukset, vanha asuintalo ja saunarakennus sekä talousrakennus. Sähköliittymä löytyy, kuten myös porakaivo. Komeat peltomaisemat. Rakennusrekisterissä merkitty vapaa-ajan asunnoksi. Myydään rakennuspaikkana. Inkoon keskustaan 5 km.

Länsi-Uudenmaan maakuntamuseon lausunnon mukaan purkulupa nykyisille rakennuksille tulee myöntää vasta uuden rakennusluvan myöntämisen jälkeen, jolloin uudisrakentamisesta on olemassa hyväksyttävät, maisemaan ja miljööseen riittävällä tavalla sopeutuvat suunnitelmat.

Ota yhteyttä ja sovi oma esittelyaikasi!

Tiedustelut: Jussi Rainio, 044 331 2263, [email protected]
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
Rakennuttaja- ja kiinteistöasiamies RAKI™
Kaupanvahvistaja, Osakas
Vuoden markkinoija 2019
Huippumyyjä 2019, 2020, 2021
www.kotilkv.fi/kiinteistovalittajat/jussi-rainio/
www.jussirainio.fi
https://www.facebook.com/jussirainioLKV/

Yhteystiedot
Jussi Rainio

Kohdenumero20474361
Sijainti
  • Täkter
  • Tähteläntie 352
  • 10120
  • Inkoo
TyyppiVapaa-ajan tontti
HuoneistoselitelmäVapaa-ajan asunnon rakennuspaikka
Asuinpinta-ala m²38 m²
Yhteensä m²64 m²
Lisätietoja pinta-alastaTalousrakennus 8m². Talousrakennus 18m². Pinta-alaa ei ole tarkistusmitattu, joten ilmoitettu pinta-ala saattaa poiketa olennaisestikin nykystandardien mukaan mitattavasta asuinpinta-alasta. Pinta-alatietojen paikkansapitävyyttä ei ole voitu varmistaa, joten pinta-ala voi siis olla esitteessä mainittua pienempi tai suurempi. Pinta-ala tiedot on saatu DVV:n kiinteistön perustiedot asiakirjoista.
Käyttöönottovuosi1892
VapautuminenHeti

Velaton hinta29 000 €
Myyntihinta29 000 €
Lisätietoja maksuista- Kiinteistö on ollut asumaton pitkän aikaa ja tarkkoja kulutustietoja ei ole saatavilla. - Kiinteistövero 196,00€/2022. - Jätehuolto 6€/kk, vaikka kiinteistö asumaton - Sähkön siirto 31€/kk (Fortum sähkö), kulutus oman sopimuksen ja käytön mukaan

Lisätietoa kunnostaPurkukuntoinen päärakennus ja talousrakennukset. Rakennukset myydään purkukuntoisina ja siksi ei ole tilattu rakennuksien rakennuslupa-asiakirjoja.
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotKiinteistöllä sijaitsevat rakennukset myydään huonokuntoisina ja purettavina eikä myyjä vastaa rakennuksissa mahdollisesti ilmenevistä laatuvirheistä. Kiinteistö myydään tonttina. Kiinteistön hinta koostuu maan arvosta eikä osaksikaan rakennuksista. Ostaja vastaa täysimääräisesti kiinteistöllä sijaitsevien rakennusten purkukustannuksista. Kaupan kohteena oleva rakennus on loppukatselmuksessa hyväksytty ennen vuotta 1994 eikä asbestikartoitusta ole tehty. Ostaja on tietoinen, että hänen tulee teettää asbestikartoitus purettaviin materiaaleihin.

Kiinteistötunnus/laitostunnus149-473-4-26
Kortteli/kiinteistön nimiMOSSARYDJAN
Tontin pinta-ala2880 m²
Tontin omistusOma
Lisätietoja rakennusoikeudestaRakennusoikeus rakennusjärjestyksen § 33 tai 34 mukaan. Tällä hetkellä vapaa-ajanasunto rakennuspaikka (§ 34) kun on vapaa-ajanasunto tontilla. Mahdollista rakentaa omakotitalo tontille. Huomio! Tontti pieni, vain 2.880m², maksimi rakennusoikeus 10 % tontin pinta alasta (RakJ. § 33 ja 34).
Lisätietoa kaavoituksestaInkoon kunta, www.inkoo.fi