Omakotitalotontti

Immersbyntie 4 B, Västerskog, Sipoo

198 000 €

Hinta
198 000 €

Koko
-

Vuosi
-

Haluatko luonnonkauniille paikalle Sipoon merenrantaan? Sinulle, joka nautit rannikon upeasta luonnosta ja meren läheisyydestä. Rakenna tähän unelmiesi koti ja nauti merimaisemista. Tämä nyt myytävänä oleva tontti on yksi viimeisistä Sipoonrannan kaava-alueella vapaana olevista omakotitalojen rakennuspaikoista.

Myydään rakennuspaikka noin 830 m2, jossa rakennusoikeus yhteensä 150 k-m2. Kunnallistekniikka jo valmiiksi tontin vieressä, johon helppo liittyä! Naapuritontin C maanrakennustyöt alkavat keväällä, joten ehdit mukaan vielä säästämään yhteisissä maanrakennustöissä esim. kunnallistekniikan kaivuutöiden suhteen.

Tässä erillispientalojen korttelialueella oleva AO-6 kaava sallii rakennusoikeutta yhteenä 100 k-m2 ja tämän lisäksi saa rakentaa maantasoon 50 k-m2 / asunto asuntoihin liittyvää teknistä-, varasto-, tai autosäilytystilaa. Tämän oikeuden käyttäminen asunnon huoneistoalaan on mahdollista, mutta vaatii poikkeaman rakennuslupahakemuksen yhteydessä.

Sijainti on mainio, Sipoon rantaan on ainoastaan 200 metriä, josta on mahdollisuus vuokrata venepaikkoja ja maittava Italialainen ravintola palvelee vuoden ympäri. Sipoonrannan palvelut kehittyvät jatkuvasti ja Söderkullan kuntakeskukseen on matkaa n. 6km. Lähin kauppa n. 3km päässä, Itäkeskukseen ajat 10 minuuttia ja Helsingin ytimeen noin 20 min.

Lisätiedot ja esittelyt: Jani Tiainen, 045 227 4242

Yhteystiedot
Jani Tiainen

Kohdenumero20322915
Sijainti
  • Västerskog
  • Immersbyntie 4 B
  • 01120
  • Sipoo
TyyppiOmakotitalotontti
OmistusmuotoOma
VapautuminenHeti

Velaton hinta198 000 €
Myyntihinta198 000 €
Lisätietoja maksuistaKiinteistövero tulee muodostumaan tulevan rakennuksen/rakennuksien koon ja rakentamisen jälkeen.

Kiinteistötunnus/laitostunnus753-433-6-666
Tontin pinta-ala830 m²
Tontin omistusOma
Lisätietoja rakennusoikeudestaAO-6, Erillispientalojen korttelialue Rakennusoikeuden lisäksi saa rakentaa maantasoon 50 k-m² / asunto asuntoihin liittyvää teknistä-, varasto- tai autosäilytystilaa.
Lisätietoa kaavoituksestaLupa-arkkitehti Tytti Mäntyoja p. 040 191 4236, [email protected]

PalvelutReilun 3 km päässä lähikauppa K-market Östersundom ja Pizzeria. Söderkullan kattavat palvelut noin 6-7 km päässä, jossa useampi ruokakauppa, Alko, R-kioski, Apteekki sekä hammalääkäri, neuvola, kirjasto ja parturi- ja kampaamopalveluja.
LiikenneyhteydetAutolla pari minuuttia moottoritieliittymään ja bussipysäkki vieressä. Bussilla nopea yhteys Itäkeskuksen suuntaan ja vastaavasti Söderkullaan ja Nikkilään sekä Porvooseen.
PäiväkotiPäiväkoteja löytyy useampi vaihtoehto sekä suomen- että ruotsinkielisiä.
KoulutSakarinmäenkoulu suomen- ja ruotsinkielisille 1,5 km päässä, jonne turvallinen kävelymatka. Söderkullassa sekä suomen- että ruotsinkielinen ala-aste ja suomenkielinen yläaste. Nikkilässä (n.18km) ruotsinkielinen yläaste, lukio ja ammattikoulu. Helsingin suuntaan löytyy useampi vaihtoehto lukioista ja ammattikouluista.