Omakotitalotontti

Eriksnäsintie 79, Söderkulla, Sipoo

270 000 €

Hinta
270 000 €

Koko
-

Vuosi
-

Aivan huikea rakennuspaikka, josta avautuvat mielettömät maisemat jokilaaksoon – aina Joensuun tilalle saakka. Tälle upealle paikalle saat rakentaa yhden enintään 2 krs. asuinrakennuksen, joka on max. 300 k-m². Rakennusalue on hyvin laaja, joten voit suunnitella kotisi kallion päälle tai vaikka rinneratkaisuna alemmas rantaan. Sijainti on mitä rauhallisin ja ihanin, mutta silti erittäin lähellä kaikkea tarvitsemaasi! Söderkullan kattavat palvelut löytyvät n. 1km päästä ja autolla on nopea yhteys Porvoon moottoritielle. Lisäksi HSL:n bussiyhteys n. 200 -800 m päässä niin Itäkeskukseen ja Kamppiin kuin Nikkilän ja Porvoonkin suuntaan.

Rakennuspaikka (tontti) tullaan lohkomaan emäkiinteistöstä ja sen suuruus ja muoto on vielä täysin sovittavissa. Rakennuspaikan minimikoko on 2000 m² ja voit suunnitella sen vaikka kokonaan rannan puolelle tai ylös kallion päälle. Koko emäkiinteistö on myös myynnissä asuinrakennuksineen jos haluat valmiin talon ja suuren joenrantatontin.

Alhaalla jokilaaksossa on tunnelmallinen rantasaunarakennus, joka on liitetty kunnallistekniikkaan. Saunarakennuksen piipun hormisto on hiljattain pinnoitettu ja katto maalattu ja sähköasennukset uusittu. Muutoin rakennus on lähes kokoonaan purettu sisäpinnoiltaan, joten tänne pääset toteuttamaan juuri itsellesi sopivan ranta-saunan/tuvan tai vierasmajan. Oma laituri löytyy joenrannalta, josta nopea yhteys merelle omalla veneellä Sipoonjokea pitkin. Joensuun tila (pienvenesatama, kartanoravintola ym) on lähes vastapäätä jokirannan toisella puolella. Tänne pääset vaikka soutuveneellä tai kanootilla.

Mitä muuta enää kotipaikaltasi toivot? TONTILLE EI SAA MENNÄ ITSEKSEEN KATSOMAAN! Tontti esitellään välittäjän toimesta, joten sovithan oman aikasi – yhteydenotot LKV Jani Tiainen p. 045 227 42 42 tai [email protected]

Yhteystiedot
Jani Tiainen

Kohdenumero21354528
Sijainti
  • Söderkulla
  • Eriksnäsintie 79
  • 01150
  • Sipoo
TyyppiOmakotitalotontti
OmistusmuotoOma
VapautuminenHeti

Velaton hinta270 000 €
Myyntihinta270 000 €

YleiskuntoEi luokiteltu
Videoesittelyt

Kiinteistötunnus/laitostunnus753-414-6-0
Kortteli/kiinteistön nimiFURUHÄLL
Tontin pinta-ala0,3 ha
Tontin omistusOma
Lisätietoja rakennusoikeudestaKantakiinteistöstä lohkottavalle määräalalle on myönnetty poikkeuslupa enintään 300 k-m² suuruiselle asuinrakennukselle.
Lisätietoa kaavoituksestaTove Hagman lupa-arkkitehti, Sipoon kunta Rakennusvalvonta p.040 660 5148 tai [email protected]

PalvelutSöderkullan kattavat palvelut kauppoine ja kouluine löytyvät noin 1 km päästä. HSL:n bussiyhteys n. 200 -800 m päässä niin Itäkeskukseen ja Kamppiin kuin Nikkilän ja Porvoonkin suuntaan, sekä yhteys autolla esim. Porvoon moottoritielle alle 1 km päässä.