Liike- ja teollisuustontti Purkukuntoinen päärakennus ja talousrakennus

Masankuja 3, Halikko, Salo

32 000 €

Hinta
32 000 €

Koko
0.0 m²

Vuosi
-

Hyvällä paikalla Halikon kirkonkylän tuntumassa 6.304 m² kokoinen tila, osittain peltoa. Tilalla huonokuntoiset rakennukset, vanha asuintalo sekä talousrakennus. Sähköliittymä löytyy. Halikon kirkolle 1 km, Salon keskustaan 4 km.
Rakentamis mahdollisuudet niukat, vanhoja voi korjata ja vähäisessä määrin laajentaakin.

Ajo-ohje: Salosta Halikon kirkolle, jälkimmäisestä liikenneympyrästä Vanhaa Turuntietä pitkin 500 metriä, joen jälkeen vasemmalle Masankuja, jota ajetaan 100metriä, tontti tien oikealla puolen.

Tiedustelut: Jussi Rainio, 044 331 2263, [email protected]
Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
Rakennuttaja- ja kiinteistöasiamies RAKI™
Kaupanvahvistaja, Osakas
Vuoden markkinoija 2019
Huippumyyjä 2019, 2020, 2021
www.kotilkv.fi/kiinteistovalittajat/jussi-rainio/
www.jussirainio.fi
https://www.facebook.com/jussirainioLKV/

Yhteystiedot
Jussi Rainio

Kohdenumero20839599
Sijainti
  • Halikko
  • Masankuja 3
  • 24800
  • Salo
TyyppiLiike- ja teollisuustontti
HuoneistoselitelmäPurkukuntoinen päärakennus ja talousrakennus
Asuinpinta-ala m²0 m²
Yhteensä m²0 m²
VapautuminenHeti

Velaton hinta32 000 €
Myyntihinta32 000 €
Kiinteistövero222,00 €

Muut kaupan kannalta merkittävät tiedotKiinteistöllä sijaitsevat rakennukset myydään huonokuntoisina ja purettavina eikä myyjä vastaa rakennuksissa mahdollisesti ilmenevistä laatuvirheistä. Kiinteistö myydään tonttina. Kiinteistön hinta koostuu maan arvosta eikä osaksikaan rakennuksista. Ostaja vastaa täysimääräisesti kiinteistöllä sijaitsevien rakennusten purkukustannuksista. Kaupan kohteena oleva rakennus on loppukatselmuksessa hyväksytty ennen vuotta 1994 eikä asbestikartoitusta ole tehty. Ostaja on tietoinen, että hänen tulee teettää asbestikartoitus purettaviin materiaaleihin.

Kiinteistötunnus/laitostunnus734-519-1-2
Kortteli/kiinteistön nimiPELTOLA
Tontin pinta-ala6304 m²
Tontin omistusOma
Lisätietoja rakennusoikeudestaKaavamerkintä = MT. Maatalousalue. Alueella on voimassa oleva asemakaava ja ohjeellinen tonttijako. Salon kaupungin rakennusvalvonnasta saadun tiedon mukaan nykyisiä rakennuksia voitaisiin korjata ja ehkä vähäisessä määrin laajentaakin suoraan rakennusluvalla. Mahdollinen uusi rakentaminen edellyttää vähintäänkin myönteistä poikkeamispäätöstä, mahdollisesti jopa kaavamuutosta. Kyseessä on vanha rakennuspaikka ja ympäristössäkin on asuinrakennuksia, mutta toisaalta Rikalantien länsipuolella on Lounean laitetila, jonka yhteyteen on rakennettu antennipylväs. Lounean kiinteistön vieressä puolestaan on vanha kaupungin varikkoalue. Nämä molemmat on asemakaavassa merkitty yhdyskuntateknistä huoltoa palvelevien rakennusten ja laitosten korttelialueeksi (kaavamerkintä ET). Kiinteistön eteläpuolella sijaitseva junarata tuo myös omat pulmansa asumiseen lähinnä melun, todennäköisesti myös tärinän vuoksi. Näiden edellä mainittujen seikkojen takia pitää arvioida, onko tämä kiinteistö jatkossa asumisen paikka vai olisiko se parempi kaavoittaa muuhun käyttöön.
Lisätietoa kaavoituksestaSalon kaupunki, www.salo.fi